Lue kirjoitus...

Kuljun koulun vanhemmat nyt facebookissa

Facebookiin on nyt perustettu Kuljun koulun vanhemmat yhteisö . https://www.facebook.com/Kuljun-koulun-vanhemmat-220979248305008/ Käy ty...

sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Itsenäisyyskahvilan talkootyöt - 2h vuodessa talkootyöhaaste

Järjestämme Suomi 100 itsenäisyysjuhlan kahvilan MA 4.12.2017 Kuljun koulun ruokalaan. Kahvilaan voi tulla ennen ja/tai jälkeen koulun juhlan (alkavat klo 17.30 ja 19.00).  

Leipojat voivat ilmoittautua tästä linkistä 
Talkootehtäviin voi ilmoittautua tästä tästä linkistä

  • Katso ensin listalta vapaat tehtävät ja paina sivun alalaidassa olevaa ILMOITTAUDU linkkiä. Täytä avautuva ilmoittautumislomake.
  • Jätäthän yhteystietosi, jotta saamme sinuun tarvittaessa yhteyden.

Lisäohjeet leipojille
  • Tällä kertaa tarvitaan 20 leipojaa. Toiveena on mokkapalat, kuppikakut ja (gluteeniton) mutakakku. Myös oma bravuuri käy mainiosti. Toivomme myös laktoosittomia ja gluteenittomia leivonnaisia.
  • Kerro ilmoittautuessasi mitä aiot leipoa - tieto tulee näkyviin leipojalistalle. Jos et vielä tiedä mitä aiot leipoa, voit kysyä vinkkiä yhteyshenkilöltämme: Elena Pirttisalo - p. 040 7644197 - elena.pirttisalo(at)kolumbus.fi
  • Kirjaathan paperille mitä ainesosia leivonnaiset sisältävät ja onko tehty tuote vähälaktoosinen (hyla/into), laktoositon tai gluteeniton. Lappu tuodaan leivonnaisten mukana, mielellään astiaan kiinni teipattuna.
  • Kuljetuslaatikkoon tai uunipeltiin kannattaa laittaa oma nimi (esim maalarinteippiä pellin pohjaan ja siihen tussilla nimi) jotta astia päätyy takaisin oikeaan kotiin. 
  • Leivonnaiset voi tuoda koulun ruokalaan klo 17.00 alkaen (kulku koulun oven kautta). [tieto lisätty 3.12.2017]

Jos lomake ei toimi, voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen kuljunvanhemmat(at)gmail.com
Huom! Taulukot päivittyvät noin 5 min viivellä, joten näet nimesi listalla vasta sen jälkeen (muista ladata sivu uudestaan).

Järjestetään yhdessä mukava herkutteluhetki koulun itsenäisyysjuhlan yhteyteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti