Lue kirjoitus...

Kuljun koulun vanhemmat nyt facebookissa

Facebookiin on nyt perustettu Kuljun koulun vanhemmat yhteisö . https://www.facebook.com/Kuljun-koulun-vanhemmat-220979248305008/ Käy ty...

sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Taskulamppusafari talkootyöt - 2h vuodessa talkootyöhaaste

Järjestämme Taskulamppusafarin TO 2.11.2017. Tapahtuma onnistuu jos saamme riittävästi talkooväkeä. Nyt on hyvä mahdollisuus hoitaa pois 2h vuodessa talkootyöhaaste ja ilmoittautua johonkin talkootehtävään.

Leipojat voivat ilmoittautua tästä LINKISTÄ
Talkootehtäviin voi ilmoittautua tästä LINKISTÄ

  • Katso ensin listalta vapaat tehtävät ja paina sivun alalaidassa olevaa ILMOITTAUDU linkkiä. Täytä avautuva ilmoittautumislomake.
  • Jätäthän yhteystietosi, jotta saamme sinuun tarvittaessa yhteyden.

Lisäohjeet leipojille

  • Tällä kertaa tarvitaan 20 leipojaa. Toiveena on mokkapalat tai kuppikakut, mutta myös oma bravuuri käy mainiosti. Toivomme myös laktoosittomia ja gluteenittomia leivonnaisia.
  • Kerro ilmoittautuessasi mitä aiot leipoa - tieto tulee näkyviin leipojalistalle. Jos et vielä tiedä mitä aiot leipoa, voit kysyä vinkkiä yhteyshenkilöltämme: Elena Pirttisalo - p. 040 7644197 - elena.pirttisalo(at)kolumbus.fi
  • Kirjaathan paperille mitä ainesosia leivonnaiset sisältävät ja onko tehty tuote vähälaktoosinen (hyla/into), laktoositon tai gluteeniton. Lappu tuodaan leivonnaisten mukana, mielellään astiaan kiinni teipattuna.
  • Kuljetuslaatikkoon tai uunipeltiin kannattaa laittaa oma nimi (esim maalarinteippiä pellin pohjaan ja siihen tussilla nimi) jotta astia päätyy takaisin oikeaan kotiin. 

Jos lomake ei toimi, voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen kuljunvanhemmat(at)gmail.com
Huom! Taulukot päivittyvät noin 5 min viivellä, joten näet nimesi listalla vasta sen jälkeen (muista ladata sivu uudestaan).

Järjestetään yhdessä onnistunut tapahtuma! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti