Lue kirjoitus...

Kuljun koulun vanhemmat nyt facebookissa

Facebookiin on nyt perustettu Kuljun koulun vanhemmat yhteisö . https://www.facebook.com/Kuljun-koulun-vanhemmat-220979248305008/ Käy ty...

keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Talvitapahtuma LA 13.2.2016 - 2h talkootyöhaaste

Talvitapahtuma järjestetään lauantaina 13.2.2016 klo 10-14 Kuljun koululla. Perinteisesti tapahtuma on tehty yhteistyössä Lempäälän seurakunnan kanssa.

Tänä vuonna seurakunnan osuus jää pienemmäksi henkilökuntavajeen takia. Tästä syystä tarvitsemme enemmän talkooväkeä koulun puolelta. Seurakunnalta on tulossa soppakeitto, ja "keittiöpalvelukseen" tarvitaan seurakunnan omien vapaaehtoisten lisäksi YKSI vanhempi koulun puolelta (vanhempainyhdistyksen kautta). 

Vanhempainyhdistys järjestää mm. poniratsastuksen, temppuradan (liikuntasaliin), buffet (makeita leivonnaisia), arvonnan, onginnan ja piirrustuspisteen... mikäli saamme tarpeeksi talkooväkeä kasaan.

Talkootehtäviin voi ilmoittautua tämän LINKIN kautta. Linkki lisätty 31.1.2016.
Jos lomake ei toimi, voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen kuljunvanhemmat(at)gmail.com

Oppilaiden vanhemmat, sukulaiset ja tuttavat: tulkaa kahdeksi tunniksi apuun! Järjestetään yhdessä kiva tapahtuma!
---
Lisätty 8.2.2016

Leipojat: Tällä kertaa toiveena on laskiaispullat tai mokkapalat (tai porkkanakakku tai kuppikakut), mutta myös oma bravuuri käy vallan mainiosti. Kirjaattehan ylös mitä ainesosia leivonnaiset sisältävät ja onko tehty tuote vähälaktoosinen (hyla/into), laktoositon tai gluteeniton. Vinkki: kuljetuslaatikkoon tai uunipeltiin kannattaa laittaa oma nimi (esim maalarinteippiä pellin pohjaan ja siihen tussilla nimi) jotta astia päätyy takaisin oikeaan kotiin. Leipojien toivotaan ilmoittavan  Elena Pirttisalolle, mitä aikoo leipoa. Yhteystiedot: Elena Pirttisalo - p. 040 7644197 - email: elena.pirttisalo(at)kolumbus.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti