Lue kirjoitus...

Kuljun koulun vanhemmat nyt facebookissa

Facebookiin on nyt perustettu Kuljun koulun vanhemmat yhteisö . https://www.facebook.com/Kuljun-koulun-vanhemmat-220979248305008/ Käy ty...

tiistai 3. marraskuuta 2015

Kokouksen satoa - seuraava kokous TO 12.11.15 klo 18

Syksyn kolmas kokous pidettiin 22.10.2015 ja mm. seuraavista asioista keskusteltiin ja päätettiin
  • Anneli-rehtori kävi kertomassa kuulumisia pääkoulun korkean osan 2. ja 3. krs korjaustoimista ja ylimääräisestä vanhempainillasta ko. oppilaiden vanhemmille. Ylimääräisessä vanhempainillassa kerrottiin miten opetus on järjestetty korjausten aikana (luokat pysyvät omalla tontilla). Vanhempainillassa kuitenkin heräsi niin paljon kysymyksiä teknisistä asioista, että sivistysjohtaja Nina Lehtinen lupasi järjestää uuden vanhempainillan jossa keskitytään korjaustoimiin ja teknisen toimen edustajat tulevat paikalle; tilaisuus järjestetään 12.1.2016. Tällä välin korjaustoimiin liittyvät tekniset kysymykset voi osoittaa Anneli-rehtorille, joka kääntää ne tekniseen toimeen (Timo Kujanpää). Vahanen Oy on tehnyt tutkimukset ja niissä ei ole löydetty viitteitä mikrobikavustoista. Kuitenkin jostain syystä opettajilla ja oppilailla oli ollut oireilua loppukesän ja syksyn aikana, ja tästä syystä korjauksiin ryhdyttiin nyt heti eikä odotettu kesään saakka. Luokkien muutot olivat juuri alkaneet.
  • Koulun "joulujuhlaa" vietetään 17.12.2015 jolloin on kaksi joulukirkkoa Kuljun koulun oppilaille. Viimeinen koulupäivä on LA 19.12.2015 ja silloin on jotain toimintaa omassa luokassa.
  • Muistakaa Tulevaisuuden koulu ja päiväkoti Lempäälässä -työpaja, joka on Kuljussa KE 4.11.2015 klo 17.30-20.00. Tarjoilu ja lastenhoito. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Wilmassa. 
  • Kuljun koulun liikuntasalin ulkoseinässä on havaittu isohko reikä ja aukossa märät lasivillat. Tilanne on ollut tämä jo monta vuotta, ja se huolestuttaa vanhempia. Kuulimme että asiasta on tehty useampi työpyyntö tekniseen toimeen. 
  • Ksylitol-tilaus on tehty ja päätettiin maksaa se. 
  • Välituntivälineitä kartoitettu opettajien toimesta; esi ja 1.lk saaneet palloja Lekiltä. Päätetiin pyytää tarjouksia palloista (2.-6.lk) ja hyppynaruista (esi-6.lk). 
  • Isojen (4.-6.lk) liikuntatunnin tukemisesta kysytty opettajien ideoita. Päätettiin kysyä tarjouksia uimisesta. 
  • Käytiin läpi Taskulamppusafarin 29.10.2015 työtehtävät ja hankittavat tarvikkeet. 
  • Käytiin läpi Joulumyyjäisten 21.11.2015 työtehtävät ja hankittavat tarvikkeet. Buffetin hoitaa luokka 4B. 
  • Käytiin läpi Kuljun Kauneimmat Joululaulut illan 7.12.2015 järjestelyt. Opettaja Tiina Klemetti + luokka tulevat säestämään. Kellonaika varmistetaan seurakunnan puolelta. 
  • Todettiin että koululaisten bussimatkat Kulju-Sääksjärvi välillä tulevat halpenemaan kesäkuussa 2016, kun joukkoliikenteen hinnoittelu muuttuu Tampereen seudulla ja uudet ikäryhmät tulevat voimaan: lapset 7-16v hinta noin 50% aikuisten hinnasta (kun ennen lapsen ikäraja oli 7-11v). Ts. 12-16v lasten bussilippujen hinta laskee vaikka edelleen joudutaan ostamaan kahden vyöhykkeen lippu. 
  • Kokouksen lopulla keskusteltiin uudestaan koulun sisäilman laadusta kun eräs äiti kertoi lapsensa rankoista oireista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti